mandag den 17. december 2007

Kajak og bjergbestigning


Dagen startede med at se solopgangen i Tonkin bugten. Jeg sad på fordækket i skumringen og efter blot 5 minutter ankom det første vand-supermarkedet - som desværre ikke havde varm kaffe men stort set alle andre varer. Man skulle tro de brugte infarøde detektorer.






Efter morgenmaden skiftede vi båd - formodentligt den mindste i Tonkin bugten. Vi var heldigvis ikke de eneste turister - to sydafrikanere var med os. Efter en halv times sejlads ankom vi til det sted hvor vi skulle sejle kajak.





Der er supermarkeder alle steder - her købte vi en øl og en cola og betalte kun ca 5 gange så meget som de lokale vietnamesere - hvilken sejr.


Efter en god times sejlads gik turen videre til Cat Ba øen hvor vi checkede ind på hotellet, fik frokost og slappet en smule af, inden vi skulle på en 3 timers vandretur i regnskoven.


Sejrsrusen kunne ingen ende tage efter at vi havde nået toppen (vi startede nede ved vandet).




Vores lokaleguide og de to sydadrikanere var behørig imponerede over at børnene kunne klare strabadserne - turen var faktisk temmelig hård.

Vores guide
Historien om vores guide får i senere ... hans evne til at få pengene op ad turisternes lommer er imponerende. Og selv om vi forsøgte ikke at falde i hans fælder falds vi i pladask gang på gang. Jeg burde hyre ham som sælger..














Ingen kommentarer: