lørdag den 29. december 2007

Bryllup - ønsket om at vise noget frem...

Ønsket om at vise noget frem for turisterne fører ikke altid til det bedste resultat. Vi har købt den samme tur som Marco Polo Tours bruger for deres Vietnam rundrejser, men desværre var der idag ikke så meget at se - og 1½ time i bil hver vej for at se et støvet lille museum og et tempel var meget svært at se fidusen i. Men sådan er det jo første gang man besøger et land. Vi besøgte Soc Trang ca 60 km fra Can Tho - heldigvis var vejene gode så turen tog kun 1½ time :-).

Det bedste var dagens frokost hvor vi spise i en restaurant hvor der samtidig blev afholdt bryllup. Til et vietnamesisk bryllup deltager 100-200 personer, der er live-musik og efter 2-3 taler siger brudgommen let's party og så er det meget livligt. Var kom omkring det tidspunkt de sluttede på, og mødte brudeparret og brudens søstre og kusiner. De henvendte sig til børnene, gav dem balloner, og endte med at spørge mig om vi ville tage et billede af dem alle sammen.Så alt i alt var det nok alligevel køreturen værd. Vores bil er så stor at børnene har hver 3 sæder at sove på - så de ligger ned det meste af vejen.

Vi brugte lige 5 minutter mens vi ventede på bilen til at tage billeder af de forbipasserende cykler. Hvad synes du?

Handelen foregår overalt - her en gadehandler som handler med - tja....


Om eftermiddagen gik vi en kort tur i Can Tho - og oplevede dragerne ved et kinesisk bryllup. Klik nedenfor og I kan se videoen fra YouTube.

Ingen kommentarer: