søndag den 6. januar 2008

En meget laaaaaaaaaaaang dag - 30 timer

Vi skulle flyve kl 10:20 men stod først op kl 8:00 og afleverede derefter bagagen i lufthavnen for derefter at spise morgenmad på hotellet. Ganske smart - vi gik udenom alle køer og kom glat igennem lufthavnen uden ventetid:Der er forskel på flyselskaber. Hos SAS findes der benplads - hos Finnair føler man sig som en sardin i en aluminiumsdåse.

Da Finnair er det officielle flyselskab for julemanden (jfr finnerne)

var juleudstillingen stadig på plads - og vi tog lige et par billeder:At det så sneede da vi skulle flyve skabe også en god stemning.

Det betød desværre også at vores fly blev 40 minutter forsinket så vi var meget trætte da vi ankom til København kl 7 om aftenen. Heldigvis hentede farfar os i bil og vi var hjemme lidt over 8, fik en kop te og så var det på hovedet i seng.

Dog ville vores bil dog ikke starte så Morten måtte låne startkabler og bil og køre rundt i ½ time for at den kan fungere mandag. Godnat.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celulite, I hope you enjoy. The address is http://eliminando-a-celulite.blogspot.com. A hug.