fredag den 4. januar 2008

Svanesøen i Hanoi

Når vi bestiller morgenmad på hotellet går der ofte et lille stykke tid da tjeneren lige skal på gaden for at hente baguettes hos den lokale baguettesælger:


På vejen foran hotellet er der meget travlt - bl.a. kan man købe TV'er lige om hjørnet:


Efter morgenmaden gik turen til litteraturtemplet, en stille oase midt i Hanoi grundlagt i 1070.Her blev der tid til at skrive postkort og nyde solen.

Frokosten blev (endelig) indtaget på en lokal Phô restaurant - suppen var god og vi spiste for det formidable beløb af 80.000 Dong, dvs DKK 24.


Lotte har igen udvidet forretningen - vi må og skal lave et rejsebureau på et eller andet tidspunkt og hvad er bedre en

Desværre er domænet http://www.lottetours.com/ allerede taget :-(

På vej hen til den store sø kom vi forbi Ho Chi Mihn mausoleet. Ho Chi Mihn's pælehus var desværre lukket - og på præsidentpaladset var de ved at rulle den røde løber ud. Jeg undrede mig over hvor min invitation er.


Svanesøen må vi vist kalde det


og efterfølgende blev der tid til afslapning i solen - igen.Bemærk iøvrigt min nyanskaffede kasket. Jeg måtte købe den for at kunne tage dette billede af en lokal kasket sælger:


Aftensmaden blev indtaget på Lucky Restaurant - og det var faktisk det bedste måltid so far på turen. Godt for sidste aften i Hanoi.

Derefter blev der tid til lidt shopping på natmarkedet. Ikke at vi sådan mangler noget men vi har stadig ca 10 kg short i vores kufferter for at nå de obligatoriske 80 kg. Med tanke på at vi rejste ud med blot 33,5 kg er det jo en markant ændring. Om det samme antal kg er tabt i vægt hos os tror jeg desværre ikke.

Ingen kommentarer: