lørdag den 5. januar 2008

Hanoi - købevanvid

Her lige før afrejse kom der for alvor gang i indkøbene. På hotellet vejede vi vores kufferter og måtte skuffet konstatere at vi manglede 15 kg før vi nåede de obligatoriske 80 kg. Og så stod den på massive indkøb.

Vi tog først en cyclo til den franske is-cafe ved søen.


Frokost blev konvertert til is.


Derefter købte vi ind - og Anna blev undervejs indrulleret som banan/ananas sælger:

Tilbage til hotellet

og derefter i poolen inden afrejse til Canton.

Til trods massive indkøb mangler vi stadig 10 kg før vi når de obligatoriske 80 kg. Utroligt. Vi må konstatere at vi ikke når kvoten.

Flyet gik ikke kl 17:50 fra Hanoi - men kl 17:05. Vi nåede lige at checke ind og boarde før gaten lukkede - helt uden panik. Turen til Guangzhou gik uden problemer og vi checkede ind i et business værelse på lufthavnshotellet.

I lufthavnen blev Anna modtaget som en filmstjerne - og de her to kinesere ville have et billede af dem selv med Anna.Novotel Baiyun er et glimrende hotel. Væggen mellem badeværelset og soveværelset er en glasvæg - ganske pænt.Aftenen blev brugt på en kanon middag på hotellet. Vinen var en kinesisk Great Wall Chardonnay - tror ikke Kurt ville lade den passere nåleøjet. De stegte nudler fik has på Sofie's tand:


Efterfølgende så vi en DVD Evans Almighty. Filmen var ganske sjov - vi ser resten imorgen tidlig. Pga tidsforskellen mellem Vietnam og Kina er klokken nu midnat her - så godnat.

1 kommentar:

Nguyen Truong Tung (Tom) sagde ...

Lovely photos!!! Lovely kids!